Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Lugauer: "Små marginaler"

Foto: Mikael Rosenquist/TR Bild
Campo Bahia. Foto: Mikael Rosenquist/TR Bild

Nästa vecka reser Campo Bahia ned till Paris för förberedelser inför Criterium Continental. Conrad Lugauer är fortsatt nöjd med sin fyraåring.

Publicerad:

I den senaste starten återkom Campo Bahia på bästa möjliga vis när han vann på Jägersro. Siktet är fortsatt inställt på Criterium Continental och nästa vecka påbörjas resan ned till Paris.
– Han mår bra och allting går enligt planen. Vi är inställda på att han reser ned till Paris under nästa vecka. Han känns pigg och glad och allting verkar mycket bra med honom, säger Conrad Lugauer.

Planen efter Criterium Continental är inte bestämd för Campo Bahia. Mycket kommer att avgöras i och med det loppet.
– Vi får se hur det går. Det finns ett fint femåringslopp i början av januari. Vi kommer att lägga upp planen efter resultaten. Skulle han göra ett ruggigt bra lopp men ändå inte kvala in kan det bli aktuellt att vara med i något av b-loppen. Men visar det sig att han inte är redo så är det ingen mening att starta honom där heller. Det är så små marginaler på den här nivån. Jag ser fram emot det här äventyret. Det ska verkligen bli spännande, säger Conrad Lugauer.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS