Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Miljonär till Åbytränare

Foto: Jeannie Karlsson
Even's First Boy för Flemming Jensen år 2014. Foto: Jeannie Karlsson

Svenskfödde Even's First Boy går från Flemming Jensen till Mikael Å Linderoth. Därmed är cirkeln sluten för den åttaårige miljonären. 

Publicerad:

Even's First Boy inledde karriären hos just Mikael Å Linderoth. Efter åtta starter hos Linderoth flyttades Ken Warkentin-sonen som fyraåring till Flemming Jensen våren 2013. Hos Ålborgtränaren har Even's First Boy haft ett gäng lyckade säsonger och bland annat tagit tre V75-segrar. Under 2017 har däremot framgångarna uteblivit och på nio starter har det blivit en seger och 128.000 kronor intjänat. Han gjorde sin senaste start på Åby i mitten av oktober som oplacerad.

Och nu står det alltså klart att ägaren och uppfödaren Alf Danielsson valt att ta tillbaka Even's First Boy till Sverige och Mikael Å Linderoth, vilket travservice.dk var först med att rapportera om.

Even's First Boy har tjänat 1.359.385 kronor på 53 starter. 

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS