Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Milligan's School hade uppvisning: ”Ruggigt bra”

Foto: LENA EMMOTH/TR BILD
Stefan Melander var själv på plats i Rättvik och njöt av Milligan's Schools uppvisning. Foto: LENA EMMOTH/TR BILD

Stefan Melander-tränade Milligan's School följde upp storsegern i Jämtlands Stora Pris genom att i utklassningsstil ta hem Midsommarloppet i Rättvik.

Publicerad:

Ulf Eriksson körde till ledningen 1400 kvar med Milligan's School (e. Yankee Glide) och vann sedan åkandes med många längder till slut på 1.11,1a/2140 meter.
– Det här är den klart bästa häst som jag kört och det här var nog också hästens bästa insats hittills, sammanfattade Ulf Eriksson, som var tillbaka i sulkyn efter att ha varit avstängd under Östersunds stora helg.
Stefan Melander var också mer än nöjd med sin sexåring.
– Han är ruggigt bra. Nu siktar vi mot Årjängs Stora Sprinterlopp i nästa start och samma helg ska ju dessutom Scarlet Knight väljas in i Hall Of Fame. Så det blir roligt.

Melander fortsatte:
– Längre fram i år kan det bli intressant med Åby Stora Pris över drygt tre varv. Bold Eagle siktas ju dit och Daniel Redén är nog inte blyg han heller med Propulsion. Så det kan bli ett rätt bra lopp.

Förstapriset i dag var 100.000 kronor.

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.