Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Milligan’s School stannar – ingen start i Belgique

Foto: MARIA HOLMÈN/TR BILD
Foto: MARIA HOLMÈN/TR BILD

Stefan Melander har bestämt sig för att avstå Prix de Belgique. Men han vet fortfarande inte om det blir Pd’A eller inte.

Publicerad:

När anmälningstiden till Prix de Belgique hade gått ut var Milligan’s School ett av namnen som fanns med. Hästen kommer dock inte att starta i loppet, berättar tränaren Stefan Melander.
– Han ska inte starta där. Om vi åker till Frankrike så åker vi direkt till Prix d’Amérique, säger han.

Kan det bli någon start här hemma innan dess?
– Nej, det är ju bara tre veckor kvar. Han åkte på lite karledsinflammation efter senaste starten. Han fick ett ganska tufft lopp då. I lördags fick han gå fort och då var han väldigt fin.

Senaste starten var i V75-finalerna på Solvalla under annandagen. Tidigare under hösten fick Miligan’s School känna på Vincennes då han startade i Mastersfinalen som vanns av Propulsion efter att Cleangame galopperat bort en trolig seger.
– Förberedelserna var tuffa för honom då. Det var inget bra test. Han åkte på morgonen dagen innan och anlände vid tolv på natten. Han gick ganska bra ändå.

Hur sannolikt är det att han startar i Pd’A?
– Det kan jag inte svara på.

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS