Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

"Min bästa segerchans"

Foto: Micke Gustafsson/ALN
Foto: Micke Gustafsson/ALN

Olle Alsén har fin snurr på stallet och han gör resan till Lindesberg med flera intressanta hästar. Vi tog ett snack med honom på väg till banan.

Publicerad:

M.R.Hungry Eyes (V4-1) är i grym form för dagen, men han startar med halvrad och jag kommer därför i vanlig ordning att ge honom ett smyglopp. Det var ett ganska bra lopp med flera fina hästar, men han slog ju ändå Ajlexes Cubano och han lär ju ha varit favorit här… Jag kommer att sätta på en checkrem till skillnad mot senast. En outsider får man se honom som. 

 

M.T.Insider (V4-2) blev det lite ryckigt kört för senast och han gjorde det ändå okej med tanke på att han inte hade något riktigt lopp i kroppen. Normalt ska han var bättre nu, men formen är bara 85-90 procent fortfarande. Trots att det är några bra hästar med i loppet tror jag tror alltid på segerchans med honom då de får göra jobbet utanpå honom. Skoryck får vänta ett tag till. 

 

Thebigred As (V4-3) var inte frisk senast och det kändes ganska tidigt. Han hade varit fyra-femma utan galoppen och nu är han fit for fight igen. Det är en jättefin häst som jag är optimist med idag. Lång distans borde vara en fördel och det blir ett test inför Lördagsloppet den 20 maj. Westerholms häst ska vara riktigt bra för att ta 40 meter om min är som han ska. Han är min bästa segerchans i omgången och då tycker jag ändå inte att M.T.Insider har en dålig chans... Det blir skor runt om då aktionen inte flöt bra senast, säger Olle Alsén. 

 

Icona Pop (lopp 10) har gått felfritt i år, men har saknat farten. Det finns fart i henne och en outsider kan hon vara. Eventuellt tar jag bort huvan för att få henne lite mer peppad, säger Olle Alsén. 

ANNONS

Ämnen i artikeln

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS