Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

"Minimera smittorisken"

Foto:  Leif Norberg/ALN
Foto: Leif Norberg/ALN

Östersund kör GS75-tävlingar på söndag, som planerat. Men med ett par ändringar på stallbacken.

Publicerad:

På söndag börjar de nya direktiven gälla där sammankomster med fler än 50 personer förbjuds. GS75-tävlingarna avgörs på Östersundstravet, som fått tummen upp för att köra. Men det kommer innebära en del ytterligare restriktioner, mot tidigare veckor.

– Vi gör en rad åtgärder för att säkerställa att vi gjort allt för att minimera smittrisken. Vi stänger stallbackscaféet och väljer istället att öppna en grill utomhus, så att det inte blir att folk samlas i en lokal. Vi har även tydliga direktiv att pricka av aktiva, skötare och transportörer från en lista vid stallbacksinfarten, så att inte fler kommer in än vad som är absolut nödvändigt för att genomföra arbetet, säger travbanechef Jan Quicklund.

– Jag är tacksam över att vi kan köra tävlingar. Det är en prövande tid i samhället, men jag känner mig trygg med att vi gör vad vi kan för att minimera smittorisken.

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

Andra läser också

    ANNONS