Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Mister Zaxis med ny balans

Foto: ALN
Tomasz Wisniewski är positiv inför kvällen. Foto: ALN

Tomasz Wisniewski gästar Eskilstuna med en häst till kvällens V64-tävlingar. Lyckas han sätta käppar i hjulet för favoriten i V64-3?

Publicerad:

Tomasz Wisniewski är en amatör från Mantorp med en häst i träning. Det är den sjuårige hingsten Mister Zaxis som startar i V64-3. Han körs av Jennifer Tillman för andra gången i karriären och tillhör de betrodda bakom favoriten Pax. 

– Han gick väldigt bra efter galoppen senast och visade fin form. Vid galopperna innan har det inte varit hästens fel och jag kommer sätta på honom norskt huvudlag istället för det helstängda han hade senast. Jag tror han går felfritt och han gjorde ett bra lopp med Jennifer Tillman senast hon körde. Distansen är inga problem och jag tror han i alla fall springer 1.15 ikväll. Förutom huvudlaget rycker jag skorna runt om och jag tror han är med långt framme, säger Tomasz Wisniewski. 

ANNONS

Ämnen i artikeln

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS