Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

"Motiverad storfavorit"

Foto: CLAES KÄRRSTRAND/KANAL75
Veijo Heiskanen uttalar sig om kvällens hästar på Färjestad. Foto: CLAES KÄRRSTRAND/KANAL75

Veijo Heiskanen har två hästar till start ikväll på Färjestad, bland annat kvällens största favorit på V64-spelet. Så här säger han om hästarnas möjligheter.

Publicerad:

- Fridericus (V64-1) var duktig senast i Breeders Crown. Allt är väl med honom för dagen, han tog loppet och resan bra. Jag tror han kommer svara för en bra prestation igen och har ingenting att klaga på. Spåret passar perfekt då han är väldigt snabb från start så tanken och förhoppningen är att leda loppet från start- till mål. Jag tycker det är en bra vinstchans och han är motiverad storfavorit, säger Veijo Heiskanen som också har Space Love till start i kvällens andra lopp.

- Space Love (lopp 2) var jätteduktig i debuten. Han hade varit lite stökig tidigare, men skötte sig bra och jag hoppas han ska göra ett bra lopp igen. Han lär vara bättre med loppet i kroppen och bör kunna springa en sekund snabbare så får vi se hur långt det räcker. Jag tror det kommer bli en väldigt bra häst på sikt. Sköter han sig ska han duga bra, avslutar Veijo Heiskanen.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS