Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Myron nöjd med tätduon

Foto: MICKE GUSTAFSSON
Markus Myron lät ganska lättad efter Resolves seger. Foto: MICKE GUSTAFSSON

EAST RUTHERFORD. Solvallas sportchef Markus Myron delade ut Elitloppsbiljetten till vinnande Resolve, men plussade också för tvåan Crazy Wow.

Publicerad:

Markus Myron var själv på plats på Meadowlands och lät ganska nöjd med resultatet av årets amerikanska Elitloppskval. Åke Svanstedt svarade också direkt ja då han fick Elitloppsbiljetten i Meadowlands vinnarcirkel.
– Både Resolve och Crazy Wow var väldigt duktiga, sammanfattade Myron, som däremot inte lät så exalterad över måltrean J L Cruze.

Givetvis var det allra viktigaste att fjolårets Elitloppstvåa Resolve visade att han även i år håller väldigt hög klass.
– Det handlade dessutom om årsdebut och man kan alltid hoppas att det här loppet för honom ännu mera framåt. Resolve blir absolut att räkna med i år också, påpekade Myron.

Den sistnämnde hade ett snack med Ron Burke redan före själva loppet. Crazy Wow är aktuell och givetvis också snabbfotade femåringsstoet Hannelore Hanover (e. Swan For All, 17 segrar på 20 starter i fjol), som startar i Miami Valley under söndagen.
– Han tyckte att vi skulle pratas vid igen efter det loppet. Jag kommer att följa Hannelore Hanover via TV eller dator från New York eftersom jag själv flyger hem senare under söndagen.

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

Andra läser också

    ANNONS