Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Nahar tidigt slagen

Foto: MARIA HOLMÉN/TRAVRONDEN
Nahar var tidigt trött efter hård öppning i ett montélopp på Vincennes. Foto: MARIA HOLMÉN/TRAVRONDEN

Uppercut de Manche höll som favorit i eftermiddag i grupp II-löpningen Prix Reynolds i monté på Vincennes. Robert Berghs Nahar tröttnade däremot tidigt.

Publicerad:

Det blev rejäl fart på det här loppet med Valse de Reve (e. Mister Presisent) i ledningen och Nahar i ryggen. Det gick i jämnt 1.08,5-tempo första 1.175 meterna. Detta var förstås Damien Bonne belåten med bakom Thierry Raffegeau-tränade favoriten Uppercut de Manche (e. Neutron du Cebe) som fyra på innerspår.
I utgången av sista kurvan hade Nahar sedan länge tröttnat betänkligt medan Uppercut de Manche tagit sig fram ett par hack invändigt och därefter styrts ut i vida spår. Sjuåringen avslutade sedan väldigt långt ut i banan och hann dit precis före en bra Scarlet Turgot (e. Dahir de Prelong). Trea slutade Roxane Griff (e. Tenor de Baune).
Förstapriset var 54.000 euro och segertiden stannade på 1.11,2/2.175 meter.

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS