Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Nato Dream till Jensen

Foto: ALN
Foto: ALN

Danske topptränaren Flemming Jensen får in förstärkning i stallet. Under dagen kommer en dubbelmiljonär från Stefan Melander till stallet.

Av: Carsten Bundgaard
Publicerad:

Det handlar om Donato Hanover-sonen Nato Dream, som senast startade i gulddivisionen på Solvalla under annandagen. Stefan Melander har själv valt att flytta hästen till dansken.
– Jag tror att Nato Dream har kört fast i min träning. Flemming Jensen ser jag som perfekta mannen för jobbet, att få igång Nato Dream, säger Melander.
Nato Dream inledde karriären lovande och spåddes en lysande framtid. Som äldre har det gått småtrögt, men det har ändå blivit nio vinster och 1.957.585 kronor insprunget.
– Jag har haft Nato Dream ute till försäljning, men nu väljer jag att behålla honom. Sedan får jag helt enkelt använda honom i aveln då tävlingskarriären är över, avslutar Melander.
Nato Dream åker i samma hästbuss som Rad Hanover, Got Grit, Dark Defender, External Power och dessutom Warrawee Perseus. Den sistnämnde är såld till kunder hos Peter Jensen.
– Vi glädjer oss mycket till att få in Nato Dream i träning, säger Tina Raal Jensen, Flemming Jensens fru.

ANNONS

Ämnen i artikeln


  • Carsten Bundgaard

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS