Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Nurmos-favorit struken

Foto: LARS JAKOBSSON/KANAL 75
Araw Hoss och Jorma Kontio. Foto: LARS JAKOBSSON/KANAL 75

Totalt fyra hästar har blivit strukna från lördagens omgång på Bergsåker.

Publicerad:

Det handlar om Araw Hoss i V75-1 tillika bronsdivisionen, som gjorde tävlingscomeback så sent som förra månaden efter ett tävlingsuppehåll på drygt två år. Noterbart är att hästen också blev struken på grund av feber inför den tilltänkta comebacken i september. Den här gången är den angivna orsaken förkylning.

Hästen såg ut att få axla ett tungt favoritskap från sitt springspår tillsammans med Jorma Kontio. 

I samma lopp är även Daniel Schützers Bobbery struken på grund av en halsinfektion. Hästen skulle ha startat från bakspår tillsammans med Linda Sedström.

Under fredagen inkom omgångens tredje strykning. Det är Caroline Holm-tränade Ready For More som inte kommer till start. Hästen är struken på grund av dåliga blodvärden.

Runt lunchtid på lördagen inkom nästa V75-strykning. Det handlar om Troels Andersen-tränade Unexpected som inte kommer till start i V75-7. Hästen har drabbats av en sårskada.

ANNONS

Ämnen i artikelnTaggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS