Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Ny milstolpe för Tetrick

Foto: Jeannie Karlsson/TR MEDIA
Segerstaplaren Tim Tetrick. Foto: Jeannie Karlsson/TR MEDIA

Tim Tetrick fortsätter att skörda segrar i rasande takt. Under lördagens tävlingar på Mohawk Raceway bärgade 37-åringen sin 11.000:e vinst i ordningen och nu närmar han sig topp tio över de segerrikaste kuskarna genom tiderna.

Publicerad:

I november 2017 blev Tim Tetrick yngst någonsin att nå 10.000 segrar och jänkaren har inte slagit av på takten sedan dess. Tvärtom. På lördagen, under Mohawks kval till Pepsi North America Cup för passgångare, kom karriärens 11.000:e seger. Detta tillsammans med Workin Ona Mystery.
– Jag har varit väldigt lyckosam under karriären och förhoppningsvis är detta inte min sista milstolpe, sa Tetrick i vinnarcirkeln efteråt.

Tetrick har nu inte långt kvar till att slå in sig bland topp tio över världens segerrikaste kuskar genom tiderna. På plats tio finns Walter Case Jr som har 11.049 vinster på meritlistan. Toppar gör David Palone som har tagit runt 18.500 segrar.

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS