Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Ny milstolpe för toppkusk

Foto: Mats Hansson/ALN
Foto: Mats Hansson/ALN

Ett flertal svenska kuskar har jubilerat i antalet kusksegrar den senaste tiden. Det gör det även på andra håll i världen. I veckan tog Aaron Merriman sin 9.000:e kuskseger när han vann på The Meadows.

Publicerad:

Osannolika 9000 segrar. Den milstolpen passerade 38-årige Aaron Merriman när han vann med hästen DD's Comet på amerikanska The Meadows i tisdags. Aaron Merriman har varit amerikanskt trav mest framgångsrika kusk de senaste åren och vunnit flest lopp under både 2015 och 2016.

Unde de senaste 42 månaderna har Aaron Merriman vunnit över 3.000 lopp. Han noterades nämligen för den 6.000:e segern i oktober 2013.
– Jag gissar att det faktum att jag alltid tackar ja och ställer upp på att köra lopp och att jag hela tiden gör mitt yttersta är en stor del i det här. När du gör det och plockar hem ett par segrar så bygger du också upp självförtroendet, säger han till Ustrotting.com.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS