Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Ny storseger för Arazi Boko?

Foto: Matilda Öhrman/TR Bild
Foto: Matilda Öhrman/TR Bild

På söndag samlas den äldre italienska eliten för Gran Premio Freccia d'Europa i Neapel. Nio hästar är anmälda, däribland svenskfödde Arazi Boko som slutade tvåa i fjolårets upplaga av loppet.

Publicerad:

Då var Arazi Boko knappt slagen av stallkamraten Super Star Reaf. Bakom tätduon följde då tre andra hästar från Alessandro Gocciadoros stall och den gulklädde tränaren har det väl förspänt även i år. Titelförsvaren kommer visserligen inte till start, men Arazi Boko får sällskap av stona Visa As och Sonia.

Tolvårige Arazi Boko kommer närmast från seger i Campionato Europeo i Cesena. I år har han även vunnit Gran Premio Costa Azzurra och Grand Premio Citta' di Montecatini.

Gran Premio Freccia d'Europa körs över 1.600 meter med 88.000 euro att tävla om. Drygt 30.000 av dessa tillfaller vinnaren. Startlistan ser ut som följer:

  1. Arazi Boko – Alessandro Gocciadoro
  2. Visa As – Federico Esposito
  3. Uragano Trebi' – Roberto Vecchione
  4. Sonia – René Legati
  5. Very Joy – Antonio di Nardo
  6. Vernissage Grif – Lorenzo Baldi
  7. Vincent S.M. – Mario Minopoli Jr
  8. Universo Jet – kusk ej klar
  9. Toscarella – Giuseppe Amitrano
ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS