Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Ny titel för Goop?

Foto: Malin Albinsson/TR Bild
Björn Goop kör Face Time Bourbon I vintermeetinget. Foto: Malin Albinsson/TR Bild

De två senaste åren har Björn Goop varit etta och trea i Prix d’Amerique med Readly Express. I nästa års Prix d’Amerique sitter Goop upp bakom en av de stora favoriterna.

Publicerad:

Ägargänget till Face Time Bourbon har beslutat att det blir svenskt bakom fyraårsstjärnan.
– Det var Björn Goop eller Eric Raffin som skulle köra under vinternmeetinget. Nu är det bestämt att det blir Björn medan Eric kommer att köra Bold Eagle, berättar delägaren Renato Bruni.

Face Time Bourbon har varit Frankrikes bästa tre-och fyraåring. Han imponerade enormt när han vann Europaderbyt i Helsingfors på 1.10,7a/2100 meter för en dryg månad sedan. På 19 starter har det blivit 16 segrar och 933.550 euro insprunget.
– Face Time Bourbon kommer att få ett preparélopp innan Continental (22 december). Det är inte bestämt ännu vilket det blir. Vi hoppas förstås på ett bra resultat i Continental och att det blir Prix d’Amerique (26 januari), säger Renato Bruni.

ANNONS

Ämnen i artikelnTaggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS