Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Nytt nummer ute

Nu är nya numret av Travronden tillgängligt som e-tidning. I det får du bland annat veta mer om Sveriges färskaste proffstränare och så får du naturligtvis de bästa tipsen till Bergsåkers V75-omgång och V86-omgången på Jägersro och Solvalla.

Publicerad:

Under hösten har ett gäng gått proffstränarkursen på Wången och i det senaste numret av Travronden får du närmare inblick i vilka det är. En av dem är Emila Leo som avslöjar att hon däremot kommer avvakta med att ta ut sin licens. Varför? Svaret får du inne i tidningen.

Norsk travsport går mot en oviss framtid med regleringar och nedskärningar. Vart är travsporten i vårt västra grannland på väg egentligen? 

Ulrika Riesterer har redan sadlat om en gång från läraryrket till travtränare. Nu är hon återigen lärare, närmare bestämt på travskola som hon håller i med familjen på gården Ådö Säteri.

Dessutom får du i det kommande numret av Travronden:

– Krönika av Tony Ryttar

– Panelen

– Landet Runt-referat och resultat från veckan som gått

– Startlistor, tips och intervjuer till V75 Bergsåker, V86 Jägersro/Solvalla samt startlistor och tips till V4-, V5-, V64- och V65-tävlingarna onsdag-fredag.

Trevlig läsning!

ANNONS

Ämnen i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS