Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Nytt nummer ute!

Ett nytt nummer av Travronden är ute som e-tidning. I det tittar vi bland annat närmare på helgens V75-omgång på Årjängstravet och uttagningarna till Stochampionatet på Axevalla på fredag.

Publicerad:

Vi har pratat med Fredrik Wallin som selar ut tre intressanta hästar i uttagningarna till Stochampionatet. Bland andra Activated som vann Drottning Silvias Pokal tidigare i år. Vi har även pratat med Ulf Eriksson som sitter upp bakom sin radarpartern Milligan's School i lördagens huvudnummer på V75 på Årjängstravet – Årjängs Stora Sprinterlopp.

Vi tittar också bakåt – till föregångaren Årjängs Stora Heatlopps upplaga 1954 då Frances Bulwark vann inför storpublik.

I numret hittar du även:
– En intervju med Viktoria Strand Jörgensen som nyligen lämnat in montélicensen.
– Ett reportage om Jägersro Travskola som arbetar med ett projekt med nyanlända.
– En intervju med Jeanette Daresjö, 50, som jobbat på Halmstadstravet sedan tonåren och som i veckan ska fira banans 50-årsjubileum.
– Tips och startlistor till V75 Årjäng lördag, V86 Visby onsdag, V64 Axevalla fredag samt V64, V5 och V4 onsdag-fredag!

Trevlig läsning!

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS