Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Nytt nummer ute!

Ett nytt nummer av Travronden är tillgängligt som E-tidning. I det hittar du bland annat senaste nytt inför Norrbottens Stora Pris och V75 Boden på lördag.

Publicerad:

Vi har bland annat pratat med Robert Bergh och Fredrik B Larsson som tillsammans har fyra hästar med i Norrbottens Stora Pris. Bergh skickar trion Muscle Hustle, Mindyourvalue W.F. och Digital Ink medan Larsson selar ut elitloppsfemman Milliondollarrhyme.

I numret fördjupar vi oss även i tävlingarna under april i år. Vi har pratat med tränare och sportchefer om varför loppen fylls som de gör, dessutom har vi plockat fram statistik på hur banorna lyckades fylla sina lopp under månaden.

Du kan även läsa del 2 i vår serie "Hästkrafterna" där vi träffar människor som ständigt är nära hästen – men som inte alltid syns. I del 2 har vi hälsat på tandteknikern Giovanni Neri som sköter om hästarnas munhälsa.

Dessutom i numret:
– Tips och startlistor till Vaggeryds V86-omgång på onsdag.
– Tips och startlistor till V65, V64, V5 och V5 torsdag-fredag.

Trevlig läsning!

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS