Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Offensiva upplägg

Foto: HANOLD/ALN
Mikael J Anderssons hoppas på en tränarseger ikväll. Foto: HANOLD/ALN

Kvällens V64 körs på Färjestad och hemmatränaren Mikael J Andersson har två hästar ut i lärlingsloppet där en av dem är tipsetta i Travronden och tillhör de mer streckade i loppet.

Publicerad:

Duon i lärlingsloppet är Bon Voyage och Miss Rozie Katzner och loppet körs som V64-4. Båda hästarna är fortfarande segerlösa, men ikväll kan första segern komma.

– Bon Voyage är en bra häst som tål en del jobb. Andreas kommer att få köra framåt och se vart han hamnar, det är ingen större fara om det blir dödens – det är bättre än att backa ner i fjärde invändigt. Jag tror att första segern snart ska komma. Miss Rozie Katzner får nog däremot svårt att räcka till vinst och får vara nöjd med slant. Det blir inga ändringar i balansen utan de kommer gå som senast, berättar Mikael J Andersson.

Mikael J Andersson sitter dessutom upp bakom starke Kickstart My Heart (V64-6) som gör årsdebut efter att inte startat sedan början av december.

– Jag har ingen större koll på honom för dagen, men Maria brukar ha hästarna i bra ordning när de kommer tillbaka och jag får säkert offensiva körorder så får vi se hur långt det räcker.

Du kör tre hästar utanför V64-kupongen, är det någon som är värd att lyfta fram?

Olympus T. (lopp 1) är den i så fall, men den behöver få lite mer erfarenhet. Det känns i alla fall som en häst med lite kapacitet, avslutar Mikael J Andersson.

FAKTA

Färjestadstravet

Färjestads Travsällskap
Norra Infarten 78
654 65 Karlstad
054-29 20 00
Hemsida

Banan:
Längd: 1000 m
Bredd 2140: 20,4 m
Bredd 1640: 21,1 m
Upploppets längd: 177 m

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS