Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Ohlsson i segertagen

Foto: HANOLD/ALN
Ulf Ohlsson tog tre V75-segrar. Foto: HANOLD/ALN

Ulf Ohlsson byter snart Bergsåker mot Solvalla, men han har fortfarande licensen på banan utanför Sundsvall och ikväll ordnade han en snygg trippelseger på V75. Canmore B.F., Oh Goodness och Valle Jerve var hans segervapen.

Publicerad:

Canmore B.F. fick trava utvändigt utvändigt ledaren och svarade för en strålande insats när hon avgjorde efter tuff slutstrid mot bra avslutande Quakerman. Reijo Liljendahl tränar det treåriga stoet.
Från Solvallatränarens stall blev det ytterligare en vinst. Det stora favoriten Oh Goodness kördes till ledningen och stannande där hela vägen in i mål. Hästarna kördes av Ulf Ohlsson och hemmakuskens tredje fullträff på V75 kom i omgångens kallblodslopp. Lånekusken hittade fina ryggar med Öystein Tjomslands Valle Jerven, som tackade med att spurta till säker seger före en tapper Bodbäckssiv.

Duktig fux

Google Håleryd ställde på i tredjespår 950 kvar från tredje ytter och vann i smått överlägsen stil i händerna på Per Linderoth. Den femårige fuxen tränas av 18-åriga ungdomen Emmy Hansson med licens på Dannero. Det här var hennes blott fjärde start som tränare.

Hemmatränaren Lars-Göran Söderberg tog en snygg triumf med egentränade Collins i ett treåringslopp. Han kom bra på det från tillägg och hade den starkast hästen till slut.

Åbytränaren Robert Bergh, tidigare Bergsåkerproffs under många år, avslutade omgången med Re Doc. Hästen stod hela vägen hem efter att ha frontat från innerspår i en snabb öppning.

Resultat V75

Rätt rad: 12-5-2-10-12-2-1
Sju rätt: 305.920 kronor
Sex rätt: 1.680 kronor
Fem rätt: 121 kronor

Omsättning: 69.253.085 kronor
System: 942.706 stycken

FAKTA

Bergsåker

Bergsåker Travbana
Travbanevägen 5
857 51 Sundsvall
Tel: 060-66 96 00
Hemsida

Banan:
Längd: 1000 m
Bredd 2140: 21,5 m
Bredd 1640: 21,0 m
Upploppets längd: 200 m

ANNONS

Ämnen i artikelnTaggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS