Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Ohlsson vann mest under fredagen

Foto: MIA TÖRNBERG
Foto: MIA TÖRNBERG

Kalmar, Romme och Solvalla tävlade under fredagen. Framgångsrikaste kusk blev Ulf Ohlsson med fyra vinster som togs på Solvalla och Romme medan fredagens snabbaste häst gjorde sitt framträdande i Kalmar.

Publicerad:

Ulf Ohlsson körde både på Solvalla och Romme igår och vann totalt fyra lopp på 15 uppsittningar. På Solvalla segrade han med Top Of The World medan vinnarna på Romme var Cherie Sund, Messitj och B.B.S.Bigrina. Två segrar som kusk under fredagen tog även Torbjörn Jansson, Tommy Zackrisson och Erik Adielsson.
Fredagens snabbaste häst var French Call (e. Offshore Dream) som i Kalmar vann på 1.12,4a/1.640 meter. Hästen kördes till seger av Kim Eriksson och tränas av Bengt R Karlsson.
Staro Bobcat (e. Giant Cat) noterades för den snabbaste voltstarttiden då han sprang 1.14,0/2.180 meter i Kalmar, men det räckte endast till en sjätteplacering. Det loppet vanns av Fridericus (e. Allison Hollow), en tyskfödd häst som gjorde sin första start i Veijo Heiskanens regi. Femårige Fridericus har tjänat drygt 900.000 kronor och vann som fyraåring Breeders Crown för hingstar och valacker i Tyskland.
Fredagens snabbaste kallblod blev Qravatt (e. Järvsöfaks) som vann ett V64-lopp på Romme. Han sprang 1.26,7/2.180 meter och kördes av Torbjörn Jansson. Tränare är Robert Bergh.
Vinstrikaste träningsstall under gårdagen hade Stefan Melander. Hans hästar gjorde åtta starter, vann ett lopp, tog två andrapris och två tredjeplatser och tjänade 59.100 kronor.
 

ANNONS

Ämnen i artikelnTaggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS