Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Olsen i angeläget ärende?

Foto: Micke Gustafsson/ALN
Jan Ove Olsen bakom en annan av stallets hästar - Preistess. Foto: Micke Gustafsson/ALN

Hagmyrens Jan Ove Olsen gör den 22 mil långa resan till Solänget med sin Only Mad Money. Han lämnade klara besked när vi tog ett snack med honom på väg till banan.

Publicerad:

Only Mad Money tillhör de mest betrodda i V4-2. Han jagar karriärens andra seger från ett perfekt utgångsläge. 

– Senast galopperade han innan startbilen släppte och det berodde på att kusken framför slog huvudet bakåt så att han blev rätt. Han kändes bra efteråt och formen ska fortsatt vara fin. Han fick en riktig tryckare gången innan i ledningen och gjorde det bra med tanke på det eftersom han inte var stort slagen. Han står bra inne i loppet och jag laddar för ledningen och kör där om jag får den. Det var ett par bra konkurrenter med i loppet, men de får ju göra jobbet utvändigt om min häst och då kan de få kämpa lite i alla fall. Även om han gett sig i några slutstrider tycker jag att det mer berott på oflyt än att han inte har velat vinna. Inga ändringar är aktuella, säger Jan Ove Olsen. 

ANNONS

Ämnen i artikeln

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS