Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Över 1.000 med sju rätt

Foto: ATG
Harry Boy hade en bra lördag med 33 sjuor. Foto: ATG

Det blev inte en ensam vinnare med sju rätt som tog hem 128 miljoner, utan hela 1.043 system som klarade alla rätt under lördagens rekordomgång i Eskilstuna.

Publicerad:

Trots mycket strul med långa köer ute på landets ATG-butiker blev det alltså nytt omsättningsrekord på V75. Det nya lyder på 201,4 miljoner kronor och 128,3 miljoner kronor låg i sjurättspotten. Enligt ATG var det 33 Harry Boy-system som fick sju rätt (123.000 kronor) och allra mest tog ett ATG Tillsammans-system hem, vilket gav  1,2 miljoner kronor. Norrmännen hämtade hem cirka 14 miljoner kronor ur V75-potten. Sex rätt gav 616 kronor medan femmorna betalade 74 kronor.

VM i V75 hade också sin final under lördagen. Här var det kvalvinnaren Rasmus Holmberg Nilsson, 23 år från Malmö som visade sig klart bäst även i finalen. Belöningen blev som vanligt en VM-krona samt 250.000 kronor!

I dag är det nya tag med en extra V75-omgång i Eskilstuna. I dag är dock sporten i fokus med fyra riktigt vassa Breeders Crown-finaler.

 

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS