Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Passa Mikkelborg

Foto: HANOLD/ALN
Olav Mikkelborg har två vettiga segerchanser. Foto: HANOLD/ALN

Lite down senast, betydligt bättre drag i träningen efteråt. Det låter som att du måste passa Olav Mikkelborg under lunchen.

Publicerad:

Årjängtränaren inleder med Brenne Järven i V4-1. Femåringen klev ut i dödens 800 meter från mål senast, men kunde inte riktigt utmana.
– Han var inte som bäst och var drabbad av en virussläng. Nu är det betydligt bättre tryck i jobben och jag räknar med en betydligt bättre insats. Hästen har mött rätt tuffa konkurrenter hela året utan att göra bort sig och den här uppgiften ser lämplig ut om man bortser från spåret. Det får så klart inte strula för mycket, men jag tycker att han är ett tidigt streck, säger Olav Mikkelborg.
Bear Beta (V4-2) var heller inte som bäst i sitt senaste framträdande. 
– Han travade dåligt i kurvorna och är behandlad efteråt. Nu känns han som han ska igen och när han tävlar på topp duger han i den här typen av lopp. Barfota runt om blir han inte bara vassare från start utan också några meter bättre i själva loppet. Jag rycker skorna på honom idag och laddar vad som går från början. Jag tror inte på spets, men rygg ledaren behöver inte alls vara fel och jag tror faktiskt att han kan hamna där. Det är på kortspeed han går som allra bäst och kommer luckan kan han hinna dit, säger Olav Mikkelborg. 

FAKTA

Romme

DalaTravet Romme
Sveden 20
781 94 Borlänge
Tel: 0243-23 95 00
Hemsida

Banan:
Längd: 1000 m
Bredd 2140: 21,0 m
Bredd 1640: 21,0 m
Upploppets längd: 205 m
Vinklad vinge

ANNONS

Ämnen i artikelnTaggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS