Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Peter Untersteiner får in V75-vinnare i stallet

Foto: ALN PRESSBILD
Foto: ALN PRESSBILD

Peter Untersteiner har fått in en dubbel V75-vinnare till stallet.

Publicerad:

Det är norskfödde L'Amour Bonanza som bytt regi. Den sexårige Orlando Vici-sonen tog elva segrar på livets första 27 starter - men därefter har det strulat en hel del och framgångarna har uteblivit. Ytterligare sju starter har han gjort, och ståtar således med siffrorna 11-4-1 på 34 starter och totalt 614.579 kronor intjänat.

Främsta triumferna så här långt i karriären har varit två V75-segrar i Norge. Han har även startat i Sverige vid flertalet tillfällen, men utan att lyckas fullt ut. Bland annat var han med i KG Bertmarks minne under fjolåret, där han slutade femma för Julie Ann-Gjerstad.

Under hela hästens karriär har han tränats av Sven Olav Weberg och i de flesta av L'Amour Bonanzas starter har han också agerat kusk. Han tillsammans med Julie-Ann Gjerstad är också uppfödare till hästen.

Nu blir det däremot Peter Untersteiner som ska försöka få till en nytändning för L'Amour Bonanza. Sedan en dryg vecka tillbaka återfinns hästen på Halmstadtränarens träningslista, Halmstadtränaren som tog hem fyra segrar till stallet under lördagen. L'Amour Bonanza ståtar med rekordet 1.13,2am.

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS