Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Pink Elephant mot Frankrike

Foto: HANOLD/ALN
Pink Elephant såldes på internetauktion och ska åka till Frankrike och Sofia Aronsson. Foto: HANOLD/ALN

Igår såldes Pink Elephant på ASVT:s internetauktion. Hästen kommer gå samma väg som förre stallkamraten Nantucket har gjort och åka till Frankrike.

Publicerad:

Pink Elephant har hittills under sin karriär tränats av Stefan Hultman där han sprungit in 678.700 kronor åt sin ägare Travkompaniet. Igår såldes den sjuårige hingsten på ASVT:s internetauktion för 200.000 kronor.
Enligt Travkompaniets hemsida är köparen Stall Syrén i Örebro som för nästan ett år sedan köpte Nantucket för 285.000 kronor på internetauktion. Nantucket har haft en framgångsrik vinterperiod hos Sofia Aronsson med bland annat två segrar och över en halv miljon kronor insprunget. Nu kommer Pink Elephant också åka till Frankrike.
– Pink Elephant kommer åka till Sofia Aronssons stall i Frankrike där han har några fina lopp i april, säger Rolf Syrén, som står bakom Stall Syrén, till Travkompaniets hemsida.

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS