Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Quick Fix lekte i Finland

Foto: GÖRAN LINDSKOG/SIDMAKARN
Quick Fix, här med Adrian Kolgjini. Foto: GÖRAN LINDSKOG/SIDMAKARN

Tuomas Korvenoja fick en härlig åktur bakom Lutfi Kolgjinis Quick Fix i Prix d'Etain Royal.

Publicerad:

Det var liksom inget snack. Quick Fix (e. From Above) drog bara till täten och ledaren inledde första 500 meterna efter 1.09 och upp till varvning kunde han dämpa till 1.12. 
Snack blev det däremot om store favoriten Nahar (spelad till 18 för tio). Robert Bergh var lite sent framme till bilen i starten och när han styrde på från femte ytter 1.300 meter från mål bet det inte alls särskilt bra och ekipaget blev hängande där i tredjespår. 600 meter från mål tog Nahar slut totalt och ramlade genom fältet. 
Istället var det Quick Fix för hela slanten och när gästkusken Korvenoja lättade på tömmarna sista 200 meterna klev Jägersrohästen undan i lättsam stil före tvåan Big Sky Hurricane (rygg ledaren) och trean Traveling Man (mestadels andra ytter). 
Segertiden blev 1.12,7a/2.100 meter och förstapriset 60.000 euro. 

 
ANNONS

Ämnen i artikelnTaggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

Andra läser också

    ANNONS