Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Rättvik kan köra

Det blir lunchtävlingar som planerat i Rättvik i morgon.

Publicerad:

Tidigare i veckan gick Dalatravet ut med beskedet att tävlingarna eventuellt skulle flyttas till Romme eftersom Rättviks banunderlag inte var perfekt. Men i eftermiddag togs beslutet att köra tävlingarna i Rättvik. Detta sedan banunderlaget blivit mycket bättre under helgen.
– Första kurvan var i fredags något mjuk och blöt, men under helgen har den torkat upp markant och vi i banpersonalen har gjort bedömningen tillsammans med veterinär och sportchef att vi kan genomföra tävlingarna som planerat på måndag. Enligt prognosen kommer det regna på måndag, men temperaturen ska hålla sig nära noll och vi tänker köra på nytt material på banan. Därför känns det som att vi har läget under kontroll, informerar Dalatravet Rättviks anläggningsansvarige Patric Mases på banans hemsida.

ANNONS

Ämnen i artikelnTaggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.