Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Ringostarr står över Elitloppet – siktar på Oslo: ”Bäst för hästen”

Foto: Maria Holmén/TR Bild
Foto: Maria Holmén/TR Bild

Jerry Riordan väljer att nobba Elitloppet. Tränaren har däremot siktat in sig på ett annat storlopp för Ringostarr Treb. 

Publicerad:

I dag berättade Jerry Riordan att det inte blir någon start i Elitloppet för titelförsvararen Ringostarr Treb. Däremot har han tackat ja till att gå ut i H.K.H. Prins Daniels lopp 18 maj på Gävletravet.
– Jag vill inte köra två heat med honom. Han är nio år och han var skadad i fjol. Jag tänker på vad som är bäst för hästen, säger Jerry Riordan.
– Det blir bra med Gävle. Det är en fin bana och fina pengar att tävla om. Förhoppningsvis blir det en perfekt uppladdning inför Oslo Grand Prix.

"Känns väldigt fin"

Ringstarr Treb har gjort ett lopp i år. Då blev det seger direkt hemma i Halmstad på 1.10,3a/1640 meter. Riordan meddelar också att hästen verkar vara på gång.
– Han springer runt hemma och mår bra. Han känns väldigt fin.

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS