Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Ronden show

Veckans Rondens show innehåller förstås Elitloppssurr. Om fransmännen som ville köpa fel häst. Galna tider. Mobbade Lannem Silje. Säsongsavslutning. Och mycket, mycket mer.

Publicerad:
<iframe src="https://player.vimeo.com/video/96730549?byline=0&portrait=0&color=f00024&autoplay=1" width="500" height="281" frameborder="0" webkitallowfullscreen="" mozallowfullscreen="" allowfullscreen=""></iframe> Ronden show är dagsfärsk och med landets mest kunniga travjournalister. Vi kommer att beröra de heta ämnena i backspegeln under ”Bakom rubrikerna”, titta framåt och diskutera intressanta närliggande lopp i ”Morgondagens nyheter”. Däremellan kommer vi bjuda på ett och annat reportage, samt en inblick bakom kulisserna på Sveriges äldsta och största tidning om trav. Har ni synpunkter eller frågor? Maila oss på redaktionen@travronden.se
ANNONS

Ämnen i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.