Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Ronden Show

Säsongens sista Ronden Show innehåller som vanligt djupanalyser i dagsfärska ämnen. Dessutom avslöjas en av våra främsta travtränares fritidsintresse i ett videoinslag – som kompgitarrist i bandet Kajsaz!

Publicerad:
Det funderas kring Fascinations flytt, är hästarna tränarnas eller ägarnas egendom? Löser Skarplöth den gordiska knuten gällande spelavtalet i Norden? Och en hel årskull försvann från topplistorna mellan tre- och fyraåringssäsongen - var tog de vägen? Laneheart gick 1.13,2 i debuten förra veckan. Vem är landets snabbaste debutant? Blir Rikstravet flipp eller flopp – och nye snackhästen Bold Eagle, vad är hans prislapp? <iframe src="https://player.vimeo.com/video/114165142?byline=0&portrait=0&color=f0001c" width="500" height="281" frameborder="0" webkitallowfullscreen="" mozallowfullscreen="" allowfullscreen=""></iframe>
ANNONS

Ämnen i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.