Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Sjätte hästen inbjuden

Foto: Solvalla
Looking Superb är klar för Elitloppet. Foto: Solvalla

Elitloppsfältet börjar ta form. På lördagen meddelade Anders Malmrot att han bjudit in den sjätte hästen till storloppet sista helgen i maj.

Publicerad:

Solvallas sportchef Anders Malmrot var på plats på Parisbanan Enghien under lördagen där han imponerades så mycket av Looking Superb i Prix de l'Atlantique att han valde att bjuda in Jean-Michel Bazires häst till Elitloppet.

Den franska tränaren var inte sen med att tacka ja och stallet har nu två hästar klara till storloppet på Solvalla i slutet av maj.
– Jag har pratat med Jean-Michel Bazire och gav honom en rosa biljett. Han tackade ja direkt och det känns oerhört kul att ha Looking Superb klar för Elitloppet. Vi skakade hand och gjorde klart och han kommer med Looking Superb. Jag har följt hästen under våren och det blev pricket över i:et med segern den här gången. Nu kan alla norrmän börja boka sin elitloppsresor, säger Anders Malmrot i V75 Direkt.

– Vi är otroligt glada, det här gav verkligen glädje under påskfirandet. Hästen ser ut att bara få bättre och bättre form, vilket är otroligt viktigt i och med de loppen som kommer i Skandinavien under sommaren. Vi är rörda till tårar och att få en inbjudan till Elitloppet är en ren och skär dröm sedan barndomen. Jag vill tacka alla inblandade... Bazire med anställda, Jomar Blekkan och Stall Hamre, bland många, säger ägare Kolbjørn Selmer med fru Ann Kristin.

Klara för Elitloppet:
Readly Express – Timo Nurmos
Propulsion – Daniel Redén
Dijon – Romain Derieux
Aubrion du Gers – Jean-Michel Bazire
Double Exposure – Daniel Redén
Looking Superb – Jean-Michel Bazire

ANNONS

Ämnen i artikeln

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS