Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Sjätte raka segern

Foto: MARIA HOLMÉN/TRAVRONDEN
Aubrion du Gers fortsätter att imponera och tog nu sin sjätte vinst i rad. Foto: MARIA HOLMÉN/TRAVRONDEN

Prix du Luxembourgh-vinnaren Aubrion du Gers ordnade sin sjätte raka seger i grupp III-löpningen Prix de la Marne på Vincennes för sin tränare Jean Michel Bazire.

Publicerad:

Bazire tog sig snabbt till ledningen med Aubrion du Gers (e. Memphis du Rib) för att sedan släppa till Avenir de Blay (e. Hooper) och därefter på nytt köra sig till täten. Tempot var 1.13,7 både första 1.200 och 1.700 meterna. Avslutningen var desto snabbare och det var aldrig någon som på allvar orkade hota bakifrån när Bazire skar mållinjen på 1.12,0/2.700 meter. Förstapriset var 49.500 euro. Avenir de Blay klarade andraplatsen bakom den här segermaskinen som nu tog sin 21:a seger. Den största hittills i vinter kom i grupp II-loppet Masters Grand National du Trot Paris-Tur på Vincennes den 4 december. Hästen fick förövrigt en inbjudan till Oslo Grand Prix efter sin seger i Prix du Luxembourgh.

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS