Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Sjöström redo att krönas

Travronden nummer 89 kommer ut i handeln och till prenumeranterna under onsdagen, men redan nu kan du ta del av det som e-tidning.

Publicerad:

I onsdagens 100-sidiga tidning riktar vi fokus mot Breeders Crown-dagen på Sundbyholm. Vi har bland annat hälsat på hos Claes Sjöström som kvalat in treårige Jaguar Dream och träffat Roger Walmann som i vanlig ordning spelar en stor roll när det vankas storlopp.

Vi fördjupar oss även i måldomarnas situation, särskådar tävlingsschemat för kommande år och så får du givetvis allt du behöver inför lördagens stora V75-jackpott – 23 sidor med tips, analyser och intervjuer närmare bestämt.

Trevlig läsning!

Är du intresserad av att prenumerera på e-tidningen? Eller är du redan prenumerant på papperstidningen och vill aktivera ditt konto och få full tillgång till våra digitala produkter? Då hittar du all information via denna länk.

ANNONS

Ämnen i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS