Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Ska Emmett Brown spräcka segernollan i V75?

Foto: Mikael Rosenquist/ALN
Johan Untersteiner med Emmett Brown som startar i V75-7 på Axevalla. Foto: Mikael Rosenquist/ALN

Han har gjort 16 framträdanden på V75 men saknar fortfarande en seger. Emmett Brown väntar på den där riktiga fullträffen på rikstoton - och kanske är det dags i eftermiddag när V75 körs på Axevalla.

Publicerad:

Emmett Brown (e.Muscle Hill) som kom till Johan Untersteiner från Stig H Johansson i höstas är en gedigen travare som tjänat närmare 1,3 miljoner kronor och hävdar sig väl i Silverdivisionen. Men fortfarande väntar han på en seger på V75, sexåringen har varit nära fler gånger utan att räcka hela vägen. 

Men kanske är det dags nu. På slutet har Emmett Brown visat tydlig uppåtform och dagens uppgift i V75-7 ser intressant ut. Peter Untersteiner sitter upp i sulkyn för första gången och sexåringen har spår 3 bakom bilen i sprinterloppet. 
- Emmett Brown har gjort många starter på rikstoton utan att vinna. Han har gjort det bra varje gång på sistone och inget tyder på att han ska vara sämre nu. Han gick rejält när han vann efter galopp för några veckor sedan, men på V75 ska han ha det lite serverat. Han kan vara bland de tre, säger Peter H Sjöberg från stallet. 

Johan Untersteiner, som själv är avstängd, har ytterligare tre hästar till start inom V75-spelet och så här säger Peter H Sjöberg om dessa:

3 Soonaftermidnight (V75-2) testade Johan att köra lite tuffare med en gång och det gillade hon inte. Därefter har vi varit jättenöjda och hon har visat att hon är bäst när hon får gå på väntan. Inget tyder på att hon ska vara sämre nu och hon kan ta en plats om det löser sig. 

12 Lonely Star (V75-2) har bra form, men ska helst inte köras för tufft. Hon känns fin och kan vara bland de tre om det löser sig. 

8 Can Lane (V75-5) blev för laddad senast och det loppet är bara att glömma. Han känns fin i träningen och är en av dem som kan göra upp om det om han kommer vettigt till från det här läget. 

ANNONS

Ämnen i artikelnTaggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS