Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

"Ska kunna leda runt om"

Foto: ALN
Foto: ALN

Admir Zukanovic tränar en av de mest spelade hästarna på kvällens V64-omgång. Det handlar om Carlos Greenwood som stod för en fin senast när han återkom efter att par månaders vila.

Publicerad:

Stefan Söderkvist får återigen chansen bakom Admir Zukanovic Carlos Greenwood som startar i V64–1. Senast blev det seger efter att sjuåringen plockat ned Diva Deo den sista biten. Ikväll ser inte motståndet allt för märkvärdigt ut och hästens tränare är optimistisk.
– Han var bra senast efter ett litet uppehåll och bör ha gått framåt med det loppet i kroppen. Kvällens uppgift ser vettig ut på pappret, även om det är ett par bra hästar emot. Han har ett bra läge och bör kunna ta sig till ledningen och ska han kunna leda runt om, säger Admir Zukanovic.

I V64–3 startar stallets Mo Farah, en häst man haft höga tankar om, men som inte får det att stämma i loppen.
– Nej, han har aldrig fått ut vad han kan egentligen. Det bara krånglar, men hästen ser gudomlig ut hemma i träning. Här ligger vi lite lågt och hoppas att han tar sig runt helt enkelt. Man vill tro att han kommer att utvecklas framöver, men poletten trillar aldrig ned riktigt.

I kvällens avslutande lopp har Admir Zukanovic också Arctic Class till start.
– Det är tyvärr ingen riktig vinnarskalle på den hästen och kan han vara med bland de tre främsta så får vi vara nöjda.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.