Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Skandinaviska segrar i väst

Foto: Stefan Melander/stalltz.se
Foto: Stefan Melander/stalltz.se

Per Henriksen och Anette Lorentzon hade vinnare i Nordamerika natten till tisdag, svensk tid.
Båda slog till med storfavoriter som helt enkelt var bäst i sina lopp.

Publicerad:

Per Henriksen slog till med St James Gate (e. Majestic Son), som inte hade några som helst bekymmer att lägga sina konkurrenter på rygg. Efter att ha inlett lugnt som fyra i ett pärlband, valde Chris Christoforou att ta i högertömmen efter att halva loppet körts. Man kom till den passeringen på 1.11,1 och i sista sväng var St James Gate gott gåendes samtidigt som konkurrenterna var slitna.
Över upploppet stegade hästen ifrån till enkel seger på tiden 1.12,6a/1.609 meter och förstapriset uppgick till 8.500 dollar.
Det var fyraåringens sjätte seger i tionde starten.
Somebody As (e. Striking Sahbra) har toppform för dagen. På Northfield Park tog den åttaårige valacken tredje segern på de fem senaste starterna. Tillsammans med Ronnie Wrenn J:r blev triumfen enkel på tiden 1.12,2a/1.609 meter. 7.000 dollar blev förtjänsten.

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS