Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Skön seger för Arvidsson

Foto: MARTIN LANGELS/ALN
Håkan Arvidssons You Talking To Me tog första segern i Frankrike i ett montélopp. Foto: MARTIN LANGELS/ALN

Den Håkan Arvidsson-ägde och uppfödde You Talking To Me, som numera tränas av franske Thierry Duvaldestin, tog i idag sin första seger på fransk mark.

Publicerad:

I franska Reims segrade You Talking To Me i montéloppet Prix de Journal I'Union över 2.575 meter. Detta med Franck Nivard i sadeln. Ekipaget satt i fjärde par utvändigt men fick under slutvarvet runda fram till dödens för att sedan få rygg i tredjespår genom sista kurvan på numera Åke Kristoffersson-tränade Kalle. När den sistnämnde galopperade, utan att vara bottnad, kunde You Talking To Me vinna ganska enkelt, även om han bröt ut ett flertal spår över upploppsrakan. Närmast efter slutade Tadzio de May (e. Offshore Dream).

Segertiden blev 1.14,7/2.575 meter och förstapriset var 13.500 euro. Det här var första segern i femte starten för You Talking To Me i Frankrike.

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS