Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Slår Osterling till igen?

Foto: Malin Albinsson/TR Bild
Solängets Susanne H Osterling har chansen att ordna den andra stora damloppstiteln på bara en knapp vecka. Foto: Malin Albinsson/TR Bild

Östersundstravet kör som vanligt dubbeltrav till helgen och under fredagskvällen har Susanne H Osterling chansen till den andra stora damloppstiteln på mindre än en vecka.

Publicerad:

Så sent som i söndags tog Osterling hem Hertiginnan av Västergötland Kronprinsessan Victorias lopp på Axevalla för femte gången. Detta bakom Robert Berghs Sanda Love. På fredag kväll ska hon sätta sig upp bakom en annan Robert Bergh-träning, nämligen Ginny Weasley. Loppet i fråga är Östersundstravets Stora Damlopp, tillika Siri Jonssons Minne (lopp 8), med ett förstapris på 125.000 kronor. Även om bara sju hästar är anmälda så saknas verkligen inte motstånd. Daniel Redéns In Toto Sund (Kajsa Frick), Unique Juni (Martina Jonsson) och  Valchiria O.P. (Rebecca Dahlén) vill säkert också ha ett ord med i laget.

Det andra större loppet under fredagskvällen är Östersundstravets Stora Stayerlopp med 125.000 kronor i förstapris. Här får vi bland annat se Digital Ink, Spickleback Face och Donners Am göra upp om segern över drygt tre varv. Spårlottningen blir klar senare i eftermiddag.

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

Andra läser också

    ANNONS