Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Snabb ut och stark till slut – Traders inledde

Foto: MIA TÖRNBERG/TR BILD
Philippe Allaire. Foto: MIA TÖRNBERG/TR BILD

Under onsdagseftermiddagen var flera starka namn ute i Prix des Cevennes när vintermeetinget drog igång på Vincennes.

Publicerad:

Klockan 13.47 under onsdagen var det så dags. Carat Williams, Traders (e. Ready Cash) och Uza Josselyn var med och drog igång vintermeetinget på allvar när grupp III-loppet Prix des Cevennes skulle avgöras på Vincennes.
Traders fick en fin start och kunde köras till ledningen ganska omgående av Yoann Lebourgeois. Väl där släppte kusken lika snabbt ifrån sig ledningen till Amiral Sacha och Eric Raffin. Samtidigt kröp Carat Williams ner i fjärde invändigt.
Ledaren var slagen tidigt och Lebourgeois fick ut Traders i andraspår före Carat Williams och David Thomain. Då var det heller ingen som lyckades ta sig förbi Traders, som rundade ledaren i ett nafs och sedan kunde hålla Carat Williams på behörigt avstånd hela vägen in. Tredjeplatsen gick till Philippe Billards Cash Gamble som kördes av Franck Nivard.
Philippe Allaire-tränade Traders  tog därmed andra raka Grupp III-segern och han gjorde det på kilometertiden 1.12,6/2850 meter. Förstapriset var 49 500 euro.

ANNONS

Ämnen i artikelnTaggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS