Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Spets och slut?

Foto: HANOLD/ALN
Johan Untersteiner är betrodd i flera av avdelningarna. Foto: HANOLD/ALN

Johan Untersteiner åker mot ett regnigt Kalmar där han enligt spelarna har flera fina segerchanser inom V64. Vi bad honom plocka russinen ur kakan och Johan lyfte fram följande hästar:

Publicerad:

Do You Believe (V64-1).
- Har jag aldrig kört, men sett i de starter hon gjort. Senast satt hon fast på Solvalla och såg fin ut. Jag tänker inte ladda från start, utan siktar på att ta dem till slut. Det känns som att hon är en häst som ska duga väldigt bra i det här sällskapet.

Tequila F. (V64-3).
- Har gjort det bra och växer en klass i spets där han visat sig svårpasserad. Jag hoppas att vi tar oss till ledningen och stannar där så länge som möjligt, helst hela vägen.

Tornado Exclusive (V64-5).
- Var klart förbättrad senast vid segern och han verkar vara på rätt väg. Han är skaplig från början och jag hoppas att vi kan hålla ledningen och sedan ska vi väl kunna hålla emot länge? Om det nu fortsätter regna och banan skulle bli för hård så det krävs skor så är det ett klart minus, men min plan är att köra barfota runt om.

FAKTA

Kalmar

Kalmartravet
394 70 Kalmar
Tel: 0480-44 35 50
Hemsida

Banan:
Längd: 1000 m
Bredd 2140: 25,5 m
Bredd 1640: 26,0 m
Upploppets längd: 207 m

ANNONS

Ämnen i artikelnTaggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS