Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Stjärnhästar i älgolycka

Foto: MICKE GUSTAFSSON/KANAL75
Galileo efter segern i det svenska Kallblodskriteriet. Foto: MICKE GUSTAFSSON/KANAL75

Tre personer fick föras till sjukhus efter att en hästtransport varit inblandad i en älgolycka på väg hem från Bergens V75-tävlingar under lördagen.

Publicerad:

Det är Trav Og Galopp-Nytt som rapporterar om den här händelsen. I hästtransporten fanns bland annat välkända Kriterievinnaren Galileo, A Brave Heart och Ghazi BR. De tre personer somt tvingades uppsöka sjukhuset var A Brave Hearts ägare Marielle Bråthen, Ghazi BR:s skötare Tonje Fjelldalen och chauffören Kjell Vidar Moland. Enligt de första uppgifterna från TGN ska personskadorna vara av det lindrigare slaget och hästarna ifråga klarat sig undan med skrubbsår. Men det tog flera timmar innan hästarna kunde lösgöras. Noterbart var att A Brave Heart vann Bergens 3-årings Festival under lördagen.

Läs hela artikeln från Trav Og galopp Nytt här:

http://www.tgn.no/index.php?option=com_zoo&task=item&item_id=16996&Itemid=265

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS