Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Stjärntrio missar påsktravet

Foto: Martin Langels/ALN
In Toto Sund missar Folke Hjalmarssons Minneslopp på fredag. Foto: Martin Langels/ALN

Färjestads påsktävlingar på långfredagen har drabbats av tunga avbräck. På onsdagen rapporterades strykningar på Galactica, In Toto Sund och Treasure Kronos i Folke Hjalmarssons Minneslopp för femåriga ston. 

Publicerad:

Malin Bergströms Galactica missar femåringsloppet (V75-1) på grund av förkylning medan Daniel Redéns In Toto Sund har drabbats av en karledsinflammation. Vidare har Jerry Riordan strykt Treasure Kronos sedan hästen fått en sårskada. 
– Hon slog upp ett litet sår på ett staket i sin paddock i Frankrike, men det läkte bra och hon startade i Criterium de Vitesse som planerat. Nu har dock såret blivit lite infekterat och därför har jag strukit henne som en säkerhetsåtgärd. Vi ska låta det läka och om allt går som det ska siktar vi på att starta henne i Lovely Godivas femåringslopp på Åby den 29 april, säger Jerry Riordan till Travronden. 

Åtta hästar återstår i Folke Hjalmarssons Minneslopp där Pasithea Face troligtvis får bära favoritskapet. 

 

ANNONS

Ämnen i artikelnTaggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS