Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Stoet har formen på topp

Foto: HANOLD/ALN
Foto: HANOLD/ALN

Stall Stig H Johansson har tre hästar till start inom V4 på Solvalla. Ville Karhulahti säger följande om stallets möjligheter.

Publicerad:

Digger Lord i V4-1:
– Hade dåligt spår senast, men avslutade riktigt fint. Han går bra mest hela tiden, men vinner inte så ofta. Hästen presterar bäst i ryggar och har form för en framskjuten placering om det stämmer med positionerna, men är bortlottad så det kan bli svårt, säger Ville Karhulahti hos Stig H Johansson.

Enjoy Boko i V4-2:
– Slog ihop bakom bilen senast och galopperade, men kom tillbaka starkt och var inte tom i mål. Hon har tidigare haft en del heta tendenser, men har lugnat ned sig på sistone. Hon bestämmer lite själv i starten, men är väldigt snabb iväg och går bra i ledningen bara hon håller sig lugn. Annars ­håller hon sig lugnast i ryggar så taktiken är inte helt given. Formen är på topp och det bör vara hyfsade möjligheter, säger Ville Karhulahti.

Il Diablo i V4-3:
– Var bra vid enkel spetsseger senast och hade krafter kvar i mål. Han är bäst när han får vara med i den främre träffen direkt och handikappas av utgångsläget. Formen är annars bra, säger Ville Karhulahti.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS