Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Succé för ATG

Foto: Lars Jakobsson/TR Bild
Sten Andersen. Foto: Lars Jakobsson/TR Bild

ATG:s före detta marknadschef, Sten Andersen, blev i går prisad.
Resumé utnämnde honom till Sveriges Bästa Marknadschef i kategorien onlinespel.

Publicerad:

Under torsdagen hölls det gala på Berns Salonger i Stockholm. Resumé, som är en tidskrift med fokus på medie- och marknadskommunikation, höll sin årliga ”branchfest”.

En torsdag som blev en höjdare för ATG. Trots att Sten Andersen inte längre är marknadschef fick han kliva upp på scenen i den rollen. Han utnämndes till Sveriges Bästa Marknadschef i kategorien onlinespel.

"ATG vs. Malta 1-0"

Motiveringen lyder enligt följande:
”Årets spelbolagsstrid kan enkelt sammanfattas till: ATG vs. Malta 1-0. I en kaotisk spelvärld söker spelarna efter den svenska tryggheten. Det gör Sten Andersen till vinnare” skriver Resumé.


– Priset som ”Sveriges Bästa Marknadschef” är ett stort erkännande för mig och alla jag jobbat med kring marknadsföringen, oavsett om man jobbat på Hästsportens Hus eller med oss på annat sätt. Igår var vi också trippelt nominerade för Svenska Designpriset och om två veckor avgörs det om vi också blir Sveriges bästa Inhousebyrå. Ett värdigare avslut på marknadsavdelningen är svårt att få, vilket ger råg i ryggen för nästa kapitel inom ATG, säger Sten Andersen.
 

"Omfamnar förändringen"

Sten Andersen arbetar numera som ”Chief of innovation and future affairs”. Under Sten Andersens ledning nådde Vinnie-reklam en miljon visningar på YouTube på snabbast tid någonsin.
 

– Mitt nya jobb som Chief of Innovation & Future Affairs syftar till att säkra ATG:s framtida konkurrenskraft. Aldrig har den tekniska utvecklingen gått så snabbt som nu. Därför det är viktigt att vi omfamnar förändringen och tittar på hur vi gör det bättre och enklare för våra kunder. Vi måste hela tiden blicka framåt för att över tid leverera ”världens bästa spelupplevelse”.

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS