Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Svenskar på pallen – Velvet Gio tapper tvåa

Foto: TR BILD
Velvet Gin och Usain Henna. Foto: TR BILD

Under eftermiddagen visade namnstarka svenskhästar upp sig på Vincennes.

Publicerad:

Magnus Dahlén-tränade Velvet Gio gjorde första starten i Frankrike tillsammans med Björn Goop i Prix Oscar Collard (€80 000). Ekipaget hittade till ledningen efter en bit, men väl där blev det rejäl körning när Jean-Michel Bazire tryckte på utvändigt med Ghazi B.R. Trots det stred Velvet Gio tappert hela vägen och lyckades komma tvåa bakom Philippe Billard-tränade Violetto Jet och Franck Nivard som vann på 1.11,6a/2100 meter.

I loppet före var det dubbelt blågult på pallen då Jörgen Westholms Usain Henna och Björn Goop knep andraplatsen närmast före stallkamraten Unique Juni och Matthieu Abrivard som blev trea. De kunde dock inte rå på Jean-Michel Bazires favorit Dreambreaker, som vann på Prix Michel Thoury (€67 000) på 1.12,2a/2100 meter.

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS