Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Svensksegrar i Frankrike

Foto: Maria Holmén/TR Bild
Foto: Maria Holmén/TR Bild

Tomas Malmqvists och Björn Goop blev vinnare på Vincennes.

Publicerad:

Efter att Borups Senator (e. S.J.’s Caviar) hade fått ett fint rygglopp av körande David Thomain bet det bra på upploppet. Men det dröjde fram till de sista meterna innan han kunde ta sig förbi ledande City Guide. Borups Senator vann fyraåringsloppet Prix de Clermont-Ferrand (€53 000) på 1.13,8/2700 meter. Tomas Malmqvist hingst belönades med 23 850 euro.
I loppet därpå var det Björn Goop-tränade stoet Caresse (e. Ready Cash) som slog till. Återigen var det David Thomain som ordnade svenskseger, den här gången kunde han trycka sig hela vägen till ledningen innan upploppet efter en attack i tredjespår.
Segertiden i Prix de Beziers (€51 000) blev 1.14,8/2850 meter och förstapriset var 22 950 euro. Björn Goop hade även Well Done La Marc till start i samma lopp. Hon slutade sjua tillsammans med Alexandre Abrivard.

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS