Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Tävla i Travronden Quiz – vinn fina priser

Foto: LARS JAKOBSSON / TR BILD
I Travronden Quiz möter du denna hästen. Foto: LARS JAKOBSSON / TR BILD

Vem kan mest om häst?
Nu är det premiär för Travronden Quiz med Johan Lindberg.

Publicerad:

För några veckor sedan kläcktes en idé på Travronden om att vi borde testa att arrangera en quiz – och se om våra läsare gillar det.

Så nu gör testar vi att göra det.

Nu är det äntligen premiär för Travronden Quiz med Johan Lindberg som frågeställare. 

Klicka här!

I den första omgången handlar frågorna om en alldeles speciell häst som vi självklart har träffat. 

Vi ger dig fem frågor med varierande svårighetsgrad. Svaren skrivs in i ett formulär på Google och ska vara redaktionen tillhand senast söndag kl 23.59. Bland den som svarar rätt lottar vi ut tre exklusiva och färska travböcker (värde: Ca 300 kr).

Lycka till.

FAKTA

Tävlingsvillkor

Genom att delta i tävlingen godkänner deltagaren att namn, adressuppgifter och annan personlig information kommer att lagras, sparas och användas för bland annat utskick. TR Media förbehåller sig rätten att publicera vinnarnas namn och postort.

Anställda av TR Media och eventuell företagspartner i tävlingen eller familjemedlemmar till någon av dessa får ej delta i tävlingen. Juryns beslut kan ej överklagas. Vid flera lika svar arrangeras alltid en utslagstävling.

Vinster kan ej bytas mot kontanter, varor eller andra tjänster. Resor, övernattning eller annan form av merkostnad som kan tillkomma vinnaren får de själva bekosta om inte annat uppges i tävlingstexten. Eventuell vinstskatt betalas utav vinnaren. Vid resor och evenemang (där det kan serveras alkohol) måste personer under 18 år resa i målsmans sällskap.

Om TR Media misstänker någon deltagare för fusk eller andra oegentligheter förbehåller vi oss rätten att utesluta personen i fråga från tävlingen utan vidare spisning.

Vid flera frågor kontakta TR Media på epost: info@trmedia.se.  Glöm inte att uppge vilken tävling det gäller. Märk den med ”Travronden Quiz – vecka x.”

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.