Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Tekniskt strul på ATG

Foto: MICKE GUSTAFSSON/ALN
Foto: MICKE GUSTAFSSON/ALN

ATG.se drabbades av tekniska problem under måndagskvällen. Det gjorde att kvällens V64-omgång från Färjestad sköts upp i över 30 minuter.

Publicerad:

Det har varit stora tekniska problem på ATG.se under måndagskvällen. Under en period gick det varken att läsa startlistor, lämna in spel eller följa ATG Live. Problemen startade vid 18.15 och föranledde att V64-tävlingarna på Färjestadstravet sköt upp från 19.25 till 20.00.

Travronden var i kontakt med ATG vid 19.25:
– Vi har ett tekniskt problem som har förorsakat att det inte går att spela på sajten. Vi har tagit beslutet att flytta fram V64 till 20.00. Det går att spela hos ombud och banor, det kan vara bra för de som vill spela att veta det och vi hoppas kunna lösa problemet så snart som möjligt, säger ATG:s informatör Camilla Filipsson.

Klockan 19.52 gick det återigen att lämna in spel via ATG.se. Vid 20.00 kickade också livesändningen igång, men bara tillfälligt. Redan vid 20.15 var det nya problem med ATG Live via dator och mobil och vid 20.40 kom följande meddelande via ATG.se: "ATG Live: Vi har för närvarande problem med ATG Live, bankanaler, lopparkiv, VR och mina spel. ATG Live går att se via denna länk: https://www.atgvision.com/test/7.6.1/index.html Arbete pågår för att åtgärda problemen." Problemen med ATG Live var sedan avhjälpta vid 22.00.

V64-omsättningen denna kväll stannade vid 4.861.683 kronor. Att jämföra med fredagens V64-tävlingar på Rommetravet där omsättningen var 5.367.027 kronor.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS